Blog

Gür, Kıvırcık veya Dalgalı Saçlar İçin İdeal Şampuan Tipi

Kullandığınız şampuan saç yapınıza uygun bir seçim mi?

Saç yapınıza en uygun şampuanı bulmakta zorlanıyor musunuz? Neredeyse tüm yüksek fiyatlı markaları denediniz ve buna rağmen saç problemleriniz için mükemmel şampuanı bulamadınız mı? Internet üzerinde ve mağazalarda gördüğünüz sınırsız marka ve ürün seçenekleri arasında bunaldınız mı? Neden çok fazla seçeneğe sahip olmak bugünlerde bir probleme dönüştü?

Gerçek şu ki, tüm şampuanlar aynı formülle üretilmiyor. Belirli şampuanlar belirli saç problemleri için üretiliyor.

Şampuanınızı seçerken sadece istediğiniz saçlara ulaşmanıza odaklı ürünlere değil, kullanacağınız şampuanın içeriği ve formülüne de dikkat ederek saçınız için sahip olduğunuz hedefe ulaşmanızı tavsiye ederiz.

Bu kadar sınırsız marka ve ürün çeşidi arasında saçınız için doğru şampuanı bulmak zorlu bir görev olabilir, ancak biz sizin mükemmel şampuanınızı bulmanıza yardım etmek için yanınızdayız.

Biz size doğru şampuanınızı bulmanız için bazı kurallar verecek, böylece saçlarınızın hakettiği bakımı sağlayabilecek bir ürün bulmanıza yardımcı olacağız.

Mağazalarda veya internet üzerinde daha fazla vakit harcamanıza gerek yok, saç tipinizi ideal şampuanınızla buluşturacağız bu yazımızda.

Düz ve hacimsiz saçlara sahip olan her kadının hayalidir gür ve kıvırcık saçlara sahip olmak. Ancak gür ve kıvırcık/dalgalı saçlar kolay değildir çünkü daha fazla bakım ve daha çok zaman ve tabii ki doğru şampuan ister.

Gür ve kıvırcık/dalgalı saçlar nemli ve sıcak havalarda veya soğuk kış aylarında kolayca kabarıp kurur. Bu sebeple bu saç tipi için yatıştırıcı ve pürüzsüzleştirici formülde şampuan ararken içeriğinde hindistancevizi yağı, argan yağı, shea yağı gibi doğal yağların bulunmasına dikkat etmelisiniz. Bu yağlar saçlarınızın tam ihtiyacı olan mükemmel yağlardır çünkü gür ve kıvırcık/dalgalı saçlar genellikle kabarma problemine ek olarak kurudurlar ve bu yağlar saçlarınıza ihtiyacı olan ekstra nemi sağlayabilirler.

Şampuan araştırırken bakmanız gereken, özellikle güzel buklelerinizi veya dalgalarınızı belirginleştirecek formüldeki ürünlerin etiketlerinde “belirgin bukleler” veya ”bukle oluşturucu” yazdığından emin olun.

İşte hepsi bu kadardı sevgili okuyucularımız! Umarız ki önerilerimizden beklediğiniz faydayı görmüşsünüzdür. Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle!

(0507) 052 95 34 WhatsApp Destek